RRAHJE ZEMRE – Aliu jep një lajm të mirë para gjithë punonjësve të spitalit. Çfarë ka për të thënë ai?

Loading...

Ejlyl merr një telefonatë nga Aliu i cili ndodhet nën praninë e Sinanit. Çfarë ka ky i fundit për ti thënë Ejlylit?

Mungesa e Ipekut ka filluar të ndihet. A do të mund të zbulohet vendndodhja e saj?

Dikush tenton vetëvrasjen.

Aliu jep një lajm të mirë para gjithë punonjësve të spitalit. Çfarë ka për të thënë ai?

Oguz thirret në zyrë nga Sinani dhe babai i tij. Cili do të jetë propozimi që do i bëhet Oguzit?

Loading...
Loading...