No Picture

E TRISHTE / Vdes profesori i njohur shqiptar !

Ka ndërruar jetë profesori i njohur i Universitetit të Prishtinës, Ali Gashi. Gashi ishte njëri ndër profesorët më të shquar të departamentit të Elektroenergjetikës të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Universitetin e Prishtinës….Loading...